Artikler

Er Airbnb den bedste måde at leje et sommerhus ud på?

Opdateret: 31. jan. 2019

Det korte svar er ja, og i denne artikel kan du læse hvorfor.Airbnb og andre lignende tjenester er kommet for at blive. Airbnb er startet og tænkt som en mulighed for let at udleje sit hus eller sin lejlighed, men Airbnb virker også super godt på sommerhuse.


Lejere ønsker gennemsigtighed, personlighed og fleksibilitet, og det får de via Airbnb.

Tiden er løbet fra klassiske sommerhusudlejningsbureauer. De har det sværere og sværere på markedet, og det er der en god grund til. Lejere søger primært gennem Airbnb, når de søger efter en feriebolig, og hertil kommer at det typisk er billigere, mere fleksibelt og meget mere hyggeligt og personligt at leje gennem Airbnb.


Gennem klassiske sommerhusudlejningsbureauer kan man som lejer typisk kun leje et sommerhus fra lørdag til lørdag eller i en forlænget weekend. Lejere ønsker bare mere fleksibilitet i deres ferieplanlægning og det kan udlejning via Airbnb tilbyde.


Hertil kommer, at udlejning gennem Airbnb ikke stiller særlige krav til at udlejning skal ske i minimumsperioder (f.eks. i industriferien) eller at der skal være noget bestemt inventar i dit sommerhus. Du kan leje det ud lige som det er og når du vil.


En anden stor fordel ved udlejning gennem Airbnb er, at der er en meget større gennemsigtighed i forhold til prissammenligning og konkurrencedygtighed. Du kan således meget nemmere finde ud af om, dit lejeniveau er for højt eller for lavt.

På denne baggrund er det derfor vores klare råd, at hvis du skal leje dit sommerhus ud, så skal du gøre det gennem Airbnb.


Den eneste ulempe ved Airbnb er bare at du skal gøre det hele selv. Men det har vi heldigvis hos Sunhost løsningen på. Sunhost tilbyder nemlig at være medvært på Airbnb. Som medvært på Airbnb overtager vi alt det kedelige arbejde ved udlejningen.


Med Sunhost får du derfor det bedste fra begge verdener. Du kommer for det første tættest på lejerne og opnår den bedste mulighed for indtjening. For det andet slipper du for al besværet. Det eneste du skal gøre er at stille dit sommerhus til rådighed i de perioder du ikke selv skal nyde godt af detJ

113 visninger

Kontakt os

Vores område

Sjælland

Email

Book et møde

Man - Fre: 9 - 15​​

60 57 93 60

Telefon

  • Hvid Instagram Icon
  • White Facebook Icon

Sunhost IVS - CVR-nr. 40175733 - Ørnegårdsvej 18, 2820 Gentofte