Artikler

Det kan en medvært på Airbnb

Opdateret: 31. jan. 2019

I denne artikel kan du få et overblik over hvilke muligheder og rettigheder du kan give en medvært på Airbnb. Du kan også få et overblik over hvad en medvært ikke kan.En medvært kan kort sagt lave alt det kedelige ved udlejningen på Airbnb.

En medvært kan hjælpe en ejer helt fra start med at oprette et opslag på Airbnb eller tilrette og administrere et oprettet opslag. Medværten kan således tilføje og ændre billeder og tekst på opslaget.


En medvært kan tillige stå for al kommunikation med lejere og potentielle lejere. Dette være sig lige fra de indledende forespørgsler til kommunikation under opholdet og anmeldelser efterfølgende. Lejerne får derfor også mulighed for at skrive en omtale af medværten ud over den sædvanlige omtale af boligen.


En af de opgaver som tillige er dejligt at overlade til medværten, er administrationen af kalenderen og prissætningen, således at kalenderen og prisen for boligen hele tiden er korrekt opdateret inde på Airbnb. Det er naturligvis vigtigt at give din medvært besked om de perioder du selv skal bruge sommerhuset, men ellers kan medværten klare alt i forhold til kalenderadministration.


Medværten kan også stå for at skrive omtaler af gæsterne efter opholdet er slut.

Med Sunhost som medvært kan du også få hjælp til rengøring og klargøring af boligen inden den skal lejes ud. Du er også sikker på, at der altid er de mest nødvendige forsyninger som toiletpair, håndsæbe mv. som altid er rart for en gæst at have, når man ankommer efter en rejse.


Hvis gæsterne har problemer eller spørgsmål under opholdet er det naturligvis også Sunhost, der tager kommunikationen direkte med gæsterne og sørge for at de bliver hjulpet og serviceret bedst muligt.


Sunhost kan også hjælpe med sengetøj, hvis du ønsker at gøre dette til en del af din udlejning. Dette er dog ikke et krav på Airbnb.

Hvad kan en medvært ikke?


En medvært har ikke adgang til ejerens bankkontooplysninger eller betalingsoplysninger i øvrigt. Det er derfor udelukkende ejeren, der kan administrere og rette disse.

En medvært kan heller ikke få adgang til al historik omkring ejendommen fra før medværten blev aktiveret som medvært. Og en medvært kan naturligvis heller ikke få adgang til boligejerens profil som rejsende.

33 visninger

Kontakt os

Vores område

Sjælland

Email

Book et møde

Man - Fre: 9 - 15​​

60 57 93 60

Telefon

  • Hvid Instagram Icon
  • White Facebook Icon

Sunhost IVS - CVR-nr. 40175733 - Ørnegårdsvej 18, 2820 Gentofte