Om Sunhost

Vi gør det nemt for dig

Sunhost er din medvært på Airbnb. Ønsker du at tjene penge ved at udleje dit sommerhus, er det vores erfaring, at Airbnb er den bedste måde at finde lejere på. Lejerne søger ikke længere i samme grad sommerhuse via de traditionelle sommerhusudlejningsbureauer, men benytter i højere og højere grad formidlingstjenester som Airbnb. Udfordringen herved for sommerhusejere er, at man som udgangspunkt skal gøre alt selv. Men det har Sunhost løsningen på. Vi bliver nemlig din medvært på Airbnb og gør alt for dig, så du ikke skal gøre noget.

Vi elsker sommerhuse

Vi har startet Sunhost på baggrund af egne erfaringer i forbindelse med udlejning af vores sommerhus. Vi fandt hurtigt ud af, at tiden var forbi for det traditionelle sommerhusmarked, da Airbnb tiltrak mange flere lejere.

 

Det ærgerlige var bare, at vi så skulle gøre alt selv lige fra opsætning af profil, billeder, kommunikation, kalenderstyring osv. – og det var der meget arbejde i. Vi manglede derfor en tjeneste som Sunhost, som kunne være vores medvært på Airbnb. Den fandtes bare ikke på sommerhusmarkedet. Derfor besluttede vi at lave en selv.

 

Vi har speciale i sommerhuse på Sjællands nordkyst, men du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende forespørgsel lige meget, hvor dit sommerhus ligger. Så kan vi sammen finde ud af, om vi skal være din medvært på Airbnb.

Hvem er vi?

Sunhost er Simon og Luise, og vi har selv erfaring med at have sommerhus i Nordsjælland - nærmere bestemt Udsholt Strand. Vi elsker Nordkysten, og vi har sammen med vores tre piger haft mange gode oplevelser med alle de aktiviteter og skønne naturoplevelser, der er på Sjællands nordkyst. 

 

Vi har også masser af erfaring med udlejning gennem Airbnb, og det er netop gennem egen erfaring, at ideen til Sunhost opstod. Vi manglede selv sådan nogen som Sunhost til at hjælpe os med at udleje vores sommerhus gennem Airbnb. Da vi søgte forgæves efter det, besluttede vi os for at lave det selv. Vi håber nu at kunne være en hjælp til mange andre sommerhusejere, der ønsker at tjene lidt ekstra ved at udleje deres sommerhus.

Kontakt os

Vores område

Sjælland

Email

Book et møde

Man - Fre: 9 - 15​​

60 57 93 60

Telefon

  • Hvid Instagram Icon
  • White Facebook Icon

Sunhost IVS - CVR-nr. 40175733 - Ørnegårdsvej 18, 2820 Gentofte